Portfolio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

BioscoopAgenda

Bioscoopagenda is een Nederlandse app die gebruikers informatie geeft over welke films er draaien in bioscopen door heel Nederland en België. Met onze app kun je snel en gemakkelijk zien welke films er op dit moment draaien en in welke bioscopen deze te zien zijn. De app biedt ook informatie over de vertoningen, zoals de datum en tijd van de voorstellingen, de beschikbaarheid van kaartjes en eventuele recensies van de film.

De app is erg handig voor filmliefhebbers die graag op de hoogte willen blijven van nieuwe releases en op zoek zijn naar een bioscoop in de buurt. Je kunt de app gebruiken om te zoeken op locatie, filmnaam of bioscoopnaam. Bioscoopagenda biedt ook een handige functie waarmee je films kunt markeren als favoriet, zodat je altijd op de hoogte blijft van de vertoningen van deze films.

De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en is gratis te downloaden in de app stores. Met deze app hoef je nooit meer een film te missen!

Opdrachtgever:

Boydroid

Industrie:

Film & Entertainment

Diensten

Al je bioscopen in 1 app!

De BioscoopAgenda:

Bevat alle bioscopen en filmtheaters van Nederland en groot gedeelte van de Belgische! Kies je favoriete bioscopen, maak er een handig lijstje van en zoek naar een leuke film door aan te geven wanneer je wilt gaan! Ook worden bioscopen die verwacht worden getoond.

Bekijk onze apps

PorteRenee

Interesse of vragen?

Neem dan contact met ons op.