Werkwijze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Van idee tot product

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin velit ante, efficitur et tincidunt nec, tempor sit amet diam. Vivamus at purus non odio eleifend mollis at sed massa. Mauris lobortis placerat nulla, sed auctor diam condimentum congue. Aliquam maximus nisi non enim pretium, tempor varius libero sodales. Duis ultrices imperdiet gravida. Vestibulum efficitur gravida felis, in imperdiet nisi rutrum nec. Pellentesque aliquam, mauris sit amet pretium efficitur, leo urna pulvinar orci, quis vestibulum arcu leo non nisi.

Werkwijze

1

Stap 1: intake

Om te beginnen willen we heel veel van je weten. Welk probleem moet met de app opgelost worden? Aan welke technische en functionele eisen moet de app voldoen? En heel belangrijk: hoe gaat jouw app zich terugverdienen? We denken daar gevraagd en ongevraagd over mee, omdat het juist in deze eerste fase vaak misgaat.

2

Stap 2: functionaliteiten

Is voor ons duidelijk welk doel je met je app nastreeft, dan kijken we naar de functionaliteiten. Wat moet jouw app allemaal kunnen? De eisen en wensen die je tijdens de intake hebt genoemd, gaan we vertalen naar specifieke functies. Dat doen we aan de hand van zogenaamde user stories. We schrijven daarin uit wat verschillende gebruikers met jouw app willen doen. Ook kijken we naar het UX-design (user experience) van je app. Ligt er al een design dat zorgt voor een fijne gebruikerservaring? Of moeten wij zorgen voor een ontwerp?

3

Stap 3: uren en planning

Zijn we het eens over de functionaliteiten van jouw app, dan vragen we jou om daar officieel akkoord op te geven. Daarna schatten we in hoeveel tijd we kwijt zijn met de bouw van jouw app. En wat dat gaat kosten. We maken een planning met telkens blokken van 2 weken. Per blok is duidelijk wat onze werkzaamheden zijn en wat jij aan het einde van dat blok krijgt opgeleverd. Ga je akkoord met onze prijs en planning, dan gaan we echt aan de slag.

4

Stap 4: bouwen en bijsturen

Volgens de planning en het budget dat we hebben afgesproken, starten we met de ontwikkeling en/of het ontwerp van jouw app. Elke 2 weken leveren we een werkende app op, waaraan nieuwe elementen zijn toegevoegd. Vergelijk het met het bouwen van een fiets. Je begint met de wielen, dan het frame en ga zo maar door. Je ziet dat er iets gebeurt. Er ontstaat iets volgens een duidelijk plan. En klopt er tussentijds iets niet, dan kunnen we direct ingrijpen en zaken aanpassen.

5

Stap 5: afronden en opleveren

Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd en je tevreden bent met de app die er aan het einde van de afgesproken periode ligt, ronden we het project af. Je hebt dan een eerste versie van de app die doet wat jij in stap 1 voor ogen had. Natuurlijk is een app nooit af. Een goede app is altijd in ontwikkeling. Na verloop van tijd wil je misschien nieuwe functies toevoegen. Daarnaast moet je regelmatig onderhoud uitvoeren. Voor updates en onderhoud kun je bij ons een contract afsluiten.

6

Optioneel

Stap 6: onderhoudscontract

Sluit je bij ons een onderhoudscontract af, dan heb je de garantie dat je app altijd up-to-date is. Wij plaatsen nieuwe content en zorgen dat er in de Google Play Store en App Store altijd de laatste versie van jouw app staat. Als bouwers van jouw app blijven we er ook na de oplevering graag bij betrokken. Continu je app bijhouden is altijd beter dan een tijdje niets doen. Want voordat je het weet loop je tegen een enorme ontwikkelachterstand aan.

Extra service

Ik heb al ’n app, maar zoek hulp

Ook als je al een app hebt, kunnen wij veel voor je betekenen. Bijvoorbeeld als je een Android app hebt, maar nu ook een iOS -versie wilt. Of andersom. Of als je appbouwer om welke reden dan ook is gestopt en je een professionele partij zoekt die het beheer van jouw app kan overnemen. Dat gebeurt best wel vaak. Zelfs het opnieuw bouwen of verbeteren van een bestaande app kun je aan ons overlaten.

Heb je problemen met je app, zoek je naar verbetermogelijkheden of wil je gewoon dat iemand anders jouw app in beheer neemt?

Tevreden klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin velit ante, efficitur et tincidunt nec, tempor sit amet diam. Vivamus at purus non odio eleifend mollis at sed massa.